Partneri

Nositelj projekta

pic_5

Pučko otvoreno učilište Velika Gorica
Zagrebačka 37, 10410 Velika Gorica
E: tajnistvo@pouvg.hr
T: +385 1 6259 801
F: +385 1 6259 888
www.pouvg.hr

Pučko otvoreno Učilište Velika Gorica gradska je ustanova, kulturni i obrazovni centar Velike Gorice osnovan 1960. godine. Građanima nudi široku lepezu bogatih programa od obrazovanja, izložbi, glazbenih manifestacija, kazališnih predstava, kino projekcija do predavanja i tribina. U sklopu Ustanove djeluje i Gradsko kazalište Scena „Gorica“ te Biblioteka Albatros.
Učilište je prvi put nositelj jednog europskog projekta – EDU VG PP PLUS, koji financira Europski socijalni fond u okviru poziva „Jačanje kapaciteta ustanova za obrazovanje odraslih - faza II“. Učilište je kao partner sudjelovalo u projektu „Certificirane profesionalne dadilje na tržištu rada u Zagrebačkoj županiji“, financiranim iz IPA – IV komponenta: Razvoj ljudskih potencijala.

Projektni partner

pic_5

PROJEKTNI PARTNER
Udruga PET PLUS
Dalmatinska 11, 10000 Zagreb
E: info@petplus.hr
T/F:+3851 48 40 619
www.petplus.hr

Udruga PET PLUS neprofitna je organizacija koja se bavi promicanjem zdravih životnih izbora među djecom i mladima. Osnovana je 1999.godine i od tada uspješno provodi brojne programe prevencije ovisnosti te pomaže pri resocijalizaciji ovisnika o drogama. Proširila je svoju djelatnost na područje poremećaja prehrane i općenite promocije zdravlja i ekologije.
Udruga je osnovala i Zadrugu PET PLUS s ciljem pružanja mogućnosti zaposlenja što većem broju liječenih ovisnika. Do sada je Udruga sudjelovala u tri europska projekta (SOCPOD, Zdravi eko život i Golden Valley) i u velikom broju domaćih projekata.

Više informacija o EU fondovima na internetskoj stranici
Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije

www.strukturnifondovi.hr

Više informacija o Europskom socijalnom fondu
www.esf.hr